Sumitomo - Akciós Autó Gumi

AZ ÁLTALUNK
FORGALMAZOTT MÁRKÁK

Sumitomo

A Sumitomo Rubber Industries Ltd. 1909-ben kezdte meg a kerékpáros gumiabroncsok gyártását Japán egyik legnagyobb városában, Kóbéban. Később azonban gépjárműabroncsok gyártásával is bővítette termékpalettáját.

A Sumitomo, a Sumitomo Rubber Industries Ltd. exportmárkája, amelyet napjainkban már a világ egyik legnagyobb gumiabroncs-gyártójaként tartanak számon. Az iparágon belül a nevéhez párosul az innovatív tervezés, a precíziós technológia, valamint a minőségi gyártás is. A Sumitomo Rubber több mint 100 éves műszaki és gyártási tapasztalattal rendelkezik Európában, amelyet a világ egyik legbefolyásosabb üzleti konglomerátuma, a Sumitomo csoport globális hírneve és forrásai támasztanak alá.

A Sumitomo Tyres a minőség és az érték egyedülálló kombinációját alkotja meg gumiabroncsaival. A gyártó HTR (High Technology Radials) technológiával kiemelkedően jó minőségű abroncsokat képes előállítani, amelyeket széles körben kínál személygépkocsihoz, valamint az Enhance és Encounter gumikat SUV-hoz és könnyű tehergépkocsihoz. 

(Forrás: Gumi.hu)

0
    0
    Kosár
    A kosarad még üresVissza az áruházba

    Hírlevél
    Feliratkozás//