Vredestein - Akciós Autó Gumi

AZ ÁLTALUNK
FORGALMAZOTT MÁRKÁK

Vredestein

Az Apollo Tyres egy családi tulajdonú, indiai vállalkozás, mely 1972-es megalapítása óta foglalkozik gépjármű-abroncsok gyártásával és értékesítésével, dinamikus növekedésének eredményeként mára a világ szinte minden táján megvetette a lábát. A vállalatnak több gyártólétesítménye van Ázsiában és Európában, termékeit több mint 100 országban forgalmazza Apollo és Vredestein globális márkanevek alatt.

A vállalat 2014 szeptemberében jelentette be első európai zöldmezős beruházását a Heves megyei Gyöngyöshalászon. A gyöngyöshalászi gyár 2017 áprilisában kezdte meg a termelést, mellyel több száz új munkahelyet teremtett a régióban. Az üzem teljes kapacitás-kihasználtság mellett évente 5,5 millió személyautó- és kisteherjármű-, valamint 675 000 darab busz- és tehergépjármű-abroncs előállítását tervezi az európai piacra – mindezt a legmodernebb technológiával, tiszta, klimatizált munkakörnyezetben.

Mintázatai:

-Ultrac: Vezessen úgy ahogyan eddig még soha az ultrac kivételesen jó menettulajdonságokkal rendelkezik.

-Ultrac Vorti+: Az irányíthatóság és a precízió még soha nem volt ennyire sportos. Egyedülálló vezetési élményt nyújt sportautójának.

-Ultrac Vorti R+: Kiemelkedően nagy teljesítményű autók számára készült nyári gumiabroncs, mely a lehető legjobb sportélményt kínálja.

-Quatrac: A Quatrac négy évszak kihívására ad választ egy egész évben használható nagy teljesítményű gumiabroncsban.

-Quatrac Pro: Az első négy évszakos abroncs mely kifejezetten az UHP szegmens igényei szerint készült.

-Sprint Classic: A Sprint Classic kiegészíti a klasszikus autók arculatát, és kifejezetten az olyan autórajongók számára fejlesztették ki, akik figyelnek a részletekre és a formatervezésre.

(Forrás: Gumi.hu)

0
    0
    Kosár
    A kosarad még üresVissza az áruházba

    Hírlevél
    Feliratkozás//