Triangle - Akciós Autó Gumi

AZ ÁLTALUNK
FORGALMAZOTT MÁRKÁK

Triangle

1976-os alapítása óta a Triangle márka 40 éves múltra tekint vissza, számos alkalmazásra gyárt gumiabroncsokat. A Triangle fennállása óta egyetlen célt tart szem előtt: mégpedig a globális vevői igények kielégítését. Rendkívül fontosnak tartja a világpiac kiszolgálását folyamatos, korszerű kutatással és fejlesztéssel, mely szervezetük gerince is. Hogy a K+F ekkora hangsúlyt kapott, annak köszönheti a márka, hogy ma Kína egyik legnagyobb gumiabroncs-gyártójává vált, és a 10. helyet foglalja el a világ gumiabroncs-gyártói között.
A Triangle több mint 900 típusú radial gumiabroncsot gyárt, több mint 280 méretben. Az éves termelés meghaladja a 14 millió darabot radial személygépkocsi-gumiabroncsok, radial SUV-abroncsok, radial könnyű teherautók, buszok és teherautók gumiabroncsok és radial OTR abroncsok formájába.
A Triangle az OEM gumiabroncsok fontos beszállítójává vált a világ legismertebb jármű- és felszerelésgyártói számára is.
Miután megszerezte a vezető pozíciót a kínai gumiabroncs-piacon, a Triangle folyamatosan folytatja nemzetközi jelenlétének bővítését több, mint 160 országban világszerte.
2017-ben felavatták első nemzetközi gumiabroncs-gyártó üzemüket, amely az Egyesült Államokban, Tennessee államban található.
A folyamatban lévő gazdasági globalizációs folyamat kivételes lehetőséget kínál a Triangle számára, hogy biztosítsa a legfényesebb jövőt importőreinek, forgalmazóinak és kereskedőinek, valamint a végfelhasználók millióinak a világszerte.

(Forrás: Gumi.hu)

0
    0
    Kosár
    A kosarad még üresVissza az áruházba

    Hírlevél
    Feliratkozás//