KUMHO TYRE - Akciós Autó Gumi

AZ ÁLTALUNK
FORGALMAZOTT MÁRKÁK

KUMHO TYRE

A meghatározó dél-koreai ipari óriás 1960 óta gyárt minőségi gumiabroncsokat. Az elmúlt bő 60 évben minden esetben azt tartották szem előtt a Kumhónál, hogy a megfelelő minőségi követelmények mellett a termékeik a szélesebb közönség számára is megfizethetőek maradjanak.
A nagyszerű ár-érték arány a Kumho esetében korántsem jelenti azt, hogy lejjebb ad a minőségből az, aki Kumho gumit választ. A Kumho évente több mint 68 millió autógumit gyárt, és rendszeresen elnyerik a Red Dot Awardot, ami a minőség védjegye is egyben.

A dél-koreai gumiabroncsgyártó a személyautókon és városi terepjárók mellett kis- és nagy teherautók, versenyautók, traktorok és repülőgépek gumiabroncsait is gyártja. Nem olyan meglepő, hogy a biztonságos lakossági közlekedés mellett a különböző motorsportokat is rendszeresen támogatják, de az már kevésbé mondható általánosnak, hogy Forma 1-es autógumit is fejleszt egy gumiabroncsgyártó, de a Kumho ezt is elérte.

A kiváló minőségű dél-koreai abroncsokat többször választották első szerelésnek neves nyugat-európai gyártók is, többek között a Mercedes, a Ford és a Volkswagen új autói is gurultak már ki a gyárból Kumho autógumikon.

0
    0
    Kosár
    A kosarad még üresVissza az áruházba

    Hírlevél
    Feliratkozás//